Σκόπελος

banner image
Σκόπελος
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Σκόπελο

 
Η Σκόπελος στα αρχαία χρόνια ονομαζόταν Πεπάρηθος και είναι ένα από τα νησιά των Βορείων Σποράδων με έκταση περίπου 96τετρ. χλμ. Στην Σκόπελο μπορείτε να φτάσετε από Βόλο, Άγιο Κωνσταντίνο, Κύμη Ευβοίας, Μαντούδι Ευβοίας, Θεσσαλονίκη και Γλύφα με πλοίο ή Δελφίνι. 
 
Η χώρα της Σκοπέλου είναι χτισμένη αμφιθεατρικά είναι γραφική και αποτελεί από μόνη της ένα αξιοθέατο και έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός. Είναι παραδοσιακή νησιώτικη πόλη με χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και όμορφα καλντερίμια.
 
Στα αξιοθέατα της Σκοπέλου περιλαμβάνονται το Μουσείο (Σπίτι) του Παύλου Νιρβάνα, η Παναγίτσα του Πύργου στην άκρη του λιμανιού, το εκκλησάκι του Αϊ Γιάννη στο Καστρί όπου γυρίστηκε η ταινία mamma mia, το Δρακοντόσχιμα, το Λουτράκι που αποτελεί το πρώτο λιμάνι της Σκοπέλου και άλλα πολλά αξιοθέατα. 
 
 

Παραλίες Σκοπέλου
Η Σκόπελος φημίζεται για τις όμορφες παραλίες μερικές από αυτές είναι: 

Σχετικά με εμάς   Δωμάτια - Παροχές

 
Στόχος μας είναι να συμβάλουμε και εμείς ώστε να περάσετε όμορφες και φιλόξενες διακοπές με την οικογένειά η και με τους φίλους σας. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να απολαύσετε την φιλοξενία μας από αρχές Μαΐου έως και μέσα Οκτωβρίου.